بادنجان قلمي - پنج عدد عدس - دو پيمانه پيازدرشت - يك عدد سير درشت - ده حبه گوشت - 250 گرم گردو آسياب شده - 200 گرم نعنا خشك - يك قاشق غذاخوري كشك - 500 گرم نمك و فلفل - به ميزان لازم روغن مايع براي سرخ كردن - به ميزان لازم
حلیم بادنجان
طرز تهيه
ابتدا بادنجانها را سرخ كرده و كنار بگذاريد، با كاغذ روغني روغن اضافه آن را بگيريد. پياز و سير را رنده كرده و با روغن سرخ كنيد. گوشت را بگذاريد بپزد و بعد از گرفتن كف آن عدس، بادنجان سرخشده، پياز، سير و گردو را اضافه كرده و حرارت را كم ميكنيم ، هر چند دقيقه يكبار آن را هم ميزنيم تا گوشت و عدس كاملا بپزد، وقتي كاملا مواد پخت با گوشتكوب آن را كاملا كوبيده و مخلوط كنيد و دوباره روي حرارت ملايم اجاق قرار دهيد. بعد از نيم ساعت غذا آماده است (مواظب ته گرفتن حليم باشيد) خوراك را در ظرف ريخته و با نعناداغ و كشك تزئين كرده و ميل كنيد.